πρέσα min

Η Εταιρεία μας!

Η VIOTAL είναι μία σύγχρονη εταιρία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων αλουμινίου και την παραγωγή σίτας και ρολού στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.

Με γνώμονα την υψηλού επιπέδου ποιότητα των προϊόντων της και για την κάλυψη των σύγχρονων κατασκευαστικών απαιτήσεων η VIOTAL κάθε το ποιώντας την δραστηριότητά της έχει δημιουργήσει μία από τις πλέον σύγχρονες μονάδες ηλεκτροστατικής βαφής, υιοθετώντας το σύστημα βαφής Decoral®

Εκφρασμένη πολιτική και στόχος της VIOTAL είναι η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της χωρίς όμως αυτό να αποβαίνει εις βάρος της βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης και διαφύλαξης του φυσικού περιβάλλοντος.
Πρόσφατα με την απόκτηση της υπερσύγχρονης και πρότυπης μονάδας βιολογικού καθαρισμού για την διαχείριση των βιομηχανικών αποβλήτων που προκύπτουν από την παραγωγική λειτουργία των εργοστασίων, η VIOTAL είναι μία από τις ελάχιστες, αν όχι η μοναδική εταιρία του χώρου στον οποίο δραστηριοποιείται, που αποδεικνύει έμπρακτα ότι η φροντίδα για το φυσικό περιβάλλον αποτελεί ένδειξη σεβασμού για τον άνθρωπο.

Οι Υπηρεσίες μας!

ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

Η εταιρεία VIOTAL για την πλήρη κάλυψη των αισθητικών και αρχιτεκτονικών απαιτήσεων διαθέτει και μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής που είναι οργανωμένη με τέλεια γραμμή παραγωγής.

ΡΟΛΑ - ΣΙΤΕΣ

Μια υπηρεσία της VIOTAL περιλαμβάνει την παραγωγή κλασσικών και μίνι ρολών, σε πομπέ και τετράγωνο κουτί, επικαθήμενα και εξωτερικά για παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

ΚΑΓΚΕΛΑ

Με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την αισθητική τελειότητα η VIOTAL έχει επιλέξει να διαθέτει στην ελληνική αγορά τεχνολογικής πρωτοπορίας σχεδιασμού κάγκελα αλουμινίου.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Η VIOTAL στην συνεχή προσπάθεια που καταβάλλει για την προσφορά ποιοτικών προϊόντων και λύσεων στους συνεργάτες της, εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΠΑΝΕΛ

Με αυστηρά επιλεγμένα υλικά και πρωτοποριακό εξοπλισμό η VIOTAL παράγει κουρμπαριστά κουφώματα και πάνελ με ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας και λειτουργικότητας.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Το εμπορικό τμήμα της εταιρείας VIOTAL προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες κατασκευαστικές και αρχιτεκτονικές απαιτήσεις προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υλικών.
Back to Top